Welke bewegingen ondersteunt SPIN remote SDC-1?

Met de SPIN remote SDC-1 hebben we getracht om het besturen van uw apparaten makkelijker en intuïtiever te maken door gebruik te maken van minder knoppen en meer bewegingen:

Rechtop draaien Op zijn zij draaien Op zijn kop draaien

Sommige functies werken echter minder intuïtief met deze bewegingen. Een voorbeeld hiervan zijn navigatieknoppen die op veel moderne apparaten aanwezig zijn. Voor deze situaties kan gebruik worden gemaakt van het touchpad op de onderkant van SPIN remote SDC-1. Het touchpad is opgedeeld in meerdere zones (de "knoppen" op het touchpad) waarop gedrukt en lang gedrukt kan worden en daarnaast is er ook ondersteuning voor veegbewegingen:

touchpad knoppen veeg omhoog/omlaag veeg links/rechts