Wat voor batterijen moet ik gebruiken in de SPIN remote SDC-1?

SPIN remote SDC-1 werkt op 2 niet-oplaadbare alkaline batterijen. Er zitten twee van deze batterijen in de verpakking.

Alkaline batterijen hebben meer capaciteit dan zink-koolstof batterijen. Hierdoor hoeft u ze minder vaak te vervangen. Oplaadbare batterijen leveren te weinig voltage (1,2V tegen 1,5V).

Tests hebben uitgewezen dat de meegeleverde batterijen 5-6 maanden mee moeten kunnen gaan.