Werkt SPIN remote SDC-1 met mijn smartphone/tablet?

We ondersteunen momenteel de volgende modellen:

Apple:

• iPhone 4S en nieuwer, met iOS versie 8 of nieuwer
  • iPad 3 en nieuwer (inclusief iPad air en mini) met iOS versie 8 of nieuwer

Android:

• Alle apparaten die Bluetooth 4 Low Energy ondersteunen en op Android versie 4.3 en nieuwer draaien.*

* = Dit hangt ook af van ondersteuning van de fabrikant. Android versie 4.3 en nieuwer biedt ondersteuning op softwaregebied aan Bluetooth Low Energy (BLE), maar sommige apparaten hebben de benodigde functionaliteit niet actief in de software (drivers) zoals geleverd door de fabrikant. Hoewel de hardware en het besturingssysteem wel BLE-compatible zijn zal het niet werken zonder dit laatste puzzelstuk.