Hoe bedien ik mijn Sonos speakers?

Allereest is het belangrijk dat uw smartphone/tablet op hetzelfde WIFI netwerk zit als uw Sonos speakers. De app detecteert automatisch Sonos kamers bij het eerste gebruik (zie deze video van de introductie) en wanneer u een commando wilt toewijzen aan een kamer. De kamers moeten in de Sonos app aangemaakt worden.

Het besturen van Sonos speakers is erg eenvoudig. Kies simpelweg een beweging, een functie en de gewenste Sonos kamer. Deze video laat dit in detail zien:

Er is ook een touchpad preset dat gebruikt kan worden. Zie hier voor meer informatie daarover.