Hoe bedien ik mijn Philips Hue lampen?

Om uw Philips Hue lampen met uw SPIN remote SDC-1 te bedienen moet er eerst connectie worden gemaakt met een Philips Hue Bridge. Dit wordt normaal gesproken bij de eerste start van de app al gedaan, maar als dit nog niet is gebeurd kan het als volgt alsnog worden gedaan:

Belangrijk: Zorg ervoor dat uw smartphone/tablet en de Hue Bridge op hetzelfde Wifi netwerk zitten

Wanneer u bij het toewijzen van functies aan een beweging voor een Philips Hue functie kiest en er nog geen connectie met een Philips Hue Bridge is zal dit gemeld worden en zal er automatisch een zoekfunctie gestart worden. Volg hierbij de instructies op het scherm.

Als alternatief kan er ook handmatig connectie worden gemaakt via het instellingen menu: