Hoeveel apparaten kan ik bedienen met een SPIN remote SDC-1?

Hoewel veel universele afstandsbedieningen een maximum plaatsen aan het aantal apparaten dat bestuurd kan worden, heeft de SPIN remote SDC-1 geen limitatie daarin. Je zou in theorie op elke beweging en touchpad actie een ander apparaat instellen en elk profiel dat je kan maken.

Een snelle berekening levert op dat we dan 20 verschillende apparaten per profiel kunnen aansturen. Met een maximum van 7 verschillende profielen levert dat dus een totaal op van 140 verschillende apparaten! Dit is alleen geen realistisch scenario, dus praktisch gezien kunnen we gewoon stellen dat er geen limiet staat op de hoeveelheid apparaten die je kan aansturen met een SPIN remote SDC-1.

Zie ook: “Hoeveel profielen kan ik maken?”