Hoe gebruik ik het smart touchpad?

SPIN remote SDC-1 heeft een touchpad op de bodem. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief mechanism om te registreren hoe u de SPIN remote SDC-1 vasthoudt om ervoor te zorgen dat “boven” op het touchpad altijd die plek is dat op dat moment op die positie is. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit af te vragen waar op het touchpad hij/zij moet drukken. Het kan op meedere manieren worden gebruikt:

touchpad "knoppen" veeg omhoog/omlaag veeg links/rechts

Het touchpad is verdeeld in vijf zones die kunnen fungeren als knoppen. Elke zone kan worden geprogrammeerd voor korte en lange aanraking. Veegbewegingen worden ook ondersteund.

Op dit moment bevat de app een aantal presets voor de meest voorkomende use-cases voor infrarood apparaten en Sonos speakers. Er is ook een mogelijkheid om het touchpad geheel naar wens aan te passen.

Zie ook: Touchpad Oriëntatie; Custom touchpad configuratie