Wat is SPIN remote SDC-1?

SPIN remote SDC-1 is een revolutionaire ‘1-gebaar’ afstandsbediening die je helpt om je smart en non-smart apparaten naadloos aan te sturen via infrarood, Bluetooth en/of Wi-Fi (via SPIN remote App).

Het communiceert speels met je zodra je het aanraakt, intuitief reagerend op simpele bewegingen en vertaalt deze naar commando’s. Het consolideert alle kernfuncties van je afstandsbedieningen en bestuuringsapps in één apparaat.