Standalone bediening

Vanaf Android app versie 0.9.6 en iOS app versie 0.8, kan SPIN remote SDC-1 onafhankelijk van je smartphone of tablet infraroodapparaten aansturen en profielen wisselen. Het zal dus blijven werken, ook al is je smartphone/tablet niet in de buurt!

Dit is fijn voor huishoudens met meerdere personen, maar in dat soort situaties kan je natuurlijk iedereen zijn/haar eigen voorkeuren laten instellen. Op het moment dat er verbinding wordt gemaakt tussen een smartphone/tablet en een SDC-1 zal de app op die SDC-1 de configuratie van de gebruiker toepassen. Zo kan iedereen zijn/haar eigen instellingen naar elke SDC-1 sturen.

Je eigen instellingen zullen direct geladen en ingesteld zijn. ALs je niet eerder die bewuste SDC-1 hebt geconfigureerd zal je dat alsnog moeten doen, maar daarna onthoudt de app de configuratie voor die bewuste SDC-1. Dit hoeft dus maar één keer te gebeuren.

Commando’s voor smart apparaten zoals Sonos en Philips Hue gebruiken de smartphone/tablet als een brug naar het WiFi netwerk en zullen dus wel nodig blijven voor bediening. Als er geen connectie is zal een SDC-1 driemaal rood knipperen om aan te geven dat er geen verbinding is: