Instelbare gevoeligheid

Vanaf Android App v0.9.7.5 en iOS App v0.8.1 is het mogelijk om de gevoeligheid van draaibewegingen in te stellen in de SPIN remote App. Nadat je een commando hebt toegewezen aan de draaibeweging kan je lang drukken op de beweging waarna een menu zal verschijnen. Hier kan je kiezen voor “gevoeligheid instellen”. Als je hier op drukt verschijnt er een pop-up waar je de gevoeligheid kan instellen tussen 18 en 45 graden. Dit geeft de hoek aan die gedraaid moet worden voordat er een actie wordt geactiveerd. Een grotere hoek betekent minder gevoeligheid, een kleinere betekent hogere gevoeligheid.