Problemen met updaten

Dit bericht kan verschijnen door een aantal verschillende redenen:

• Soms verliest de smartphone/tablet de verbinding met de SPIN remote SDC-1 tijdens het updaten. Als dit gebeurt raakt de SDC-1 vast te zitten in een modus waar het niet uit kan komen. Het lijkt dan alsof de app de SDC-1 ook niet meer kan vinden hierna. De oplossing voor deze situatie is om één van de batterijen er even uit te halen en weer terug te doen. De SDC-1 zal herstarten in de normale modus waarna het update proces weer in gang kan worden gezet. De situatie kan als volgt herkend worden:
    • De SDC-1 zal de LED aan houden en een blauwe kleur hebben
    • Bij het roteren zal geen tril-feedback optreden
  • Het updateproces zal ook falen als de SPIN remote App naar de achtergrond wordt gestuurd (door switchen naar een andere app of te drukken op de home-knop) of als het scherm van de smartphone/tablet uitgezet wordt.
  • Het is verder ook erg belangrijk om de smartphone/tablet dicht in de buurt van de SDC-1 te houden tijden het updateproces. Eén van de twee apparaten uit de buurt van de ander halen kan ervoor zorgen dat de connectie verbroken wordt.

Als het updateproces blijft falen ondanks dat de bovenstaande punten in acht worden genomen raden wij u aan om contact op te nemen met onze support afdeling op support@spinremote.com of klik op "een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.