Waarom zijn de kleuren vreemd?

Na 3-4 maanden normaal gebruik kan het voorkomen dat de kleuren van de LEDs in SPIN remote SDC-1 beginnen af te wijken. Dit wordt veroorzaakt doordat de batterijen steeds minder stroom leveren. Dit beïnvloed echter niet de werking van de SDC-1. Om de LEDs hun originele intensiteit terug te geven kunnen nieuwe batterijen geplaatst worden. Dit zal geen consequenties hebben voor de profielen die zijn ingesteld op de SDC-1.