iOS App v0.8.5

De tijd is gekomen. Een nieuwe release van de SPIN remote app op iOS. We willen graag onze gebruikers bedanken voor het delen van hun problemen en ervaringen met de SPIN remote app. Dit helpt ons bij het verbeteren van de SPIN remote app. Deze update bevat veel verbeteringen.

Nieuwe functionaliteit

• Ondersteuning voor LG Smart TV's met het besturingsysteem WebOS 3.0 of hoger. Je kan nu het volume aanpassen en gemakkelijk kanalen wisselen.

Verbeteringen

• De connectiviteit tussen de SPIN remote app en Sonos speakers is verbeterd.
  • Aanpassingen in Sonos kamers wordt nu correct toegevoegd aan de SPIN remote app.

Fixes

• Nadat het touchpad is ingesteld werd het scherm onderaan wit.
  • Meerdere bugs en verbeteringen.