iOS App v0.8.4

Aangezien we geen uitgebreide release notes voor de vorige twee versie hebben uitgegeven zijn alle veranderingen in die versies ook hierin meegenomen. Deze release introduceert weer meer functionaliteit en verbeteringen zoals gebruikelijk!

Nieuwe functies

• LIFX support is toegevoegd! Het tweede smart-verlichtingssysteem dat met de SPIN remote SDC-1 bestuurd kan worden!
  • De touchpadknoppen kunnen nu volledig naar wens ingesteld worden.
  • Een nieuwe How-to sectie met video's uit ons Help Centrum.
  • De App is nu ook verkrijgbaar in het Frans

Verbeteringen

• Interface elementen zijn wat verplaatst om meer overeen te komen met de Android App. De Apps zullen er nu vrijwel identiek uitzien qua lay-out.
  • iPad support. Het is nu niet niet zomaar een vergrootte iPhone App.
  • Een hoop kleine verbeteringen en fixes voor kleine dingetjes in de App.
Fixed
  • Het update proces op iOS 10 apparaten. iOS 10 verandert een aantal zaken aan de Bluetooth kant wat ons update proces in de war schopte. Dit is nu opgelost.
  • Issue opgelost waarbij de SPIN remote App geen verbinding meer kon krijgen met een Philips Hue Bridge nadat de Bridge een update had gekregen.