Android App v0.9.8.4

Aangezien we geen uitgebreide release notes voor de vorige twee versie hebben uitgegeven zijn alle veranderingen in die versies ook hierin meegenomen. Deze release introduceert weer meer functionaliteit en verbeteringen zoals gebruikelijk!

Nieuwe functies

• Een nieuwe How-to sectie met video's uit ons Help Centrum.
  • De App is nu ook verkrijgbaar in het Duits en Frans

Verbeteringen

• Stroomverbruik geoptimaliseerd.
  • Een hoop kleine verbeteringen en fixes voor kleine dingetjes in de App.
Fixed
  • Het probleem met het update proces op OnePlus apparaten is opgelost.
  • App crashte soms bij het opstarten op bepaalde apparaten. Dit is nu opgelost.