Android App v0.9.9.4

De tijd is gekomen. Een nieuwe release van de SPIN remote app op iOS. We willen graag onze gebruikers bedanken voor het delen van hun problemen en ervaringen met de SPIN remote app. Dit helpt ons bij het verbeteren van de SPIN remote app. Deze update bevat veel verbeteringen.

- App

• Verbeterde Sonos kamer synchronisatie: Als er kamers worden aangepast in de Sonos app worden ze automatisch geüpdatet in de SPIN remote app.
  • Het Bluetooth systeem is herschreven en de verbinding met de SPIN remote SDC-1 is nu stabieler. We blijven ook in de toekomst de Bluetooth software verbeteren.
  • Algemene bugs opgelost.

- SPIN remote SDC-1

• Stabiliteit van Bluetooth verbinding verbeterd.