iOS 0.8.7

Een nieuwe release van de SPIN remote app op iOS. We willen graag onze gebruikers bedanken voor het delen van hun problemen en ervaringen met de SPIN remote app. Dit helpt ons bij het verbeteren van de SPIN remote app. Deze update bevat veel verbeteringen.

- Ondersteuning voor Bose SoundTouch luidsprekers.

- Touchpad functies toegevoegd voor LG Smart TV met besturingssysteem WebOS 3.0 of hoger

- Fix op de iPhone 6 en hoger, waar de profiel kleuren niet worden weergegeven bij het toevoegen of bewerken van profielen

- Verbeterde stabiliteit van de Bluetooth verbinding tussen de SPIN remote en de app